top of page
VOICE-SMALL-DXE-Text-Logo-no-cities-tran
Search

De Nederlandse versie van Double X Economy is uitgebracht

Updated: Sep 12, 2020


De Nederlandse vertaling van The Double X Economy is ook verkrijgbaar in België.

The Double X Economy, mijn nieuwe boek, zal in verschillende talen worden vertaald. De meeste vertalingen zullen over de volgende 6 maanden worden uitgebracht. Er komen drie vertalingen uit in September: Nederlands, Duits en Italiaans.

De eerste hiervan is de Nederlandse vertaling die gisteren werd uitgebracht in Nederland. Ter ondersteuning van deze vertaling zal ik blogs uitbrengen over de de economische status van vrouwen in Nederland. Deze zullen gepost worden in het Engels met Nederlandse vertalingen.

Ik moedig lezers in andere landen aan om deze artikels te lezen, zelfs als ze niet in België of Nederland wonen. Dat komt omdat deze voorbeelden informatief zijn; vooral de statistieken doen vragen rijzen over enkele stelregels die mensen hebben over vrouwen in de economie in andere landen. Aldus zal ik in deze Nederlandstalige blogs ook data voor andere landen laten zien.

Ik zal ook enkele vragen stellen waarvan ik denk dat ze interessant zijn om over na te denken, zoals:

  • –  Is deeltijds werk goed voor gehuwde vrouwen, ook als ze nog geen moeder zijn?

  • –  Maakt het uit of vrouwen gelukkig zijn met hun economische schikkingen als deze verplichtingen hun veiligheid in gevaar brengen?

  • Zijn vrouwen hun land fulltime werk verschuldigd als het echt nodig is om de welvaart van hun medeburgers te ondersteunen?

Ik verwacht de eerste blog op maandag uit te brengen. Neem alstublieft een kijkje wanneer het verschijnt.

Commentaires


Recent Posts
bottom of page